Seether - Si Vis Pacem Para Bellum
Reckless! - Not As Think As You Drunk
Valkyrie – Fear
BEAR – Propaganda
Elder - Omens
Nightwish - Human. :II: Nature.
Agenda
10 OKT
Sound of Noise 1
19 OKT
Peter Hook
29 OKT
Kensington
29 MEI
Waregemse Metal Day 2021
29 MEI
Annisokay
15 AUG
Alcatraz 2021

The odd man

Social Suicide slak: Tweet er over


 

 

“De Ariolimaxslak heeft de kleinste penis van het dierenrijk (in verhouding tot zijn lichaam) en is tevens Hummer-geel #geentoeval ”

 

Een nieuwe maand, een nieuwe coronagolf en een nieuwe column. De deadline voor deze column heb ik met meer dan een week gemist. Hierbij bied ik mijn onoprechte excuses aan aan mijn hoofdredacteur en mijn drie lezers (mijn vrouw, mijn mama en een seniele nachtcollega met een abonnement op De Tijd). Ik kan mijn lakse gedrag echter perfect verklaren aan de hand van twee zaken.

 

Ten eerste ‘Zelda Breath Of The Wild’ op de Nintendo Switch(ehm). Wie een beetje gaming-minded is, zal met dit eerste excuus al voldoende hebben om mij te vergeven.

 

De tweede reden is een compleet verlies van alle oriëntatie betreffende tijd en ruimte en dit ten gevolge van een sociale zelfmoord, bij zowel mijn vrouw als ik. Een familiedrama als het ware. Hoewel noch mijn vrouw, dochter, als ik hier geen graatje hinder van hebben ondervonden, hoe paradoxaal dit ook mag klinken. Ons volledig distantiëren van alle sociale media als smoelboek en instafuck, is iets wat al langer in onze gedachten huis hield. Maar zoals een dertigjarige maagd keuzestress zou hebben in een bordeel, hadden wij ook onze twijfels. Het FOMO-fenomeen stond ons aan te staren met dezelfde blik als de hond die de rest van het worstenbroodje wil oppeuzelen. Uiteindelijk hebben we dan toch maar het broodje opgepeuzeld en die hond een dreun op zijn kont gegeven. Behalve een langere batterijduur en een verlies aan methoden om mensen te negeren, heb ik er nog niks van gemerkt. En die hele FOMO is toch maar paardenpoep. Geen enkel verschil. Ik heb nog steeds geen vrienden, niemand vindt wat ik aan het doen ben leuk en ik word nog steeds niet uitgenodigd op evenementen. Misschien heeft dat rondzwaffelende virus hier ook wel wat mee te maken...

 

Mijn social suicide heeft verschillende motieven. Van frustraties rond debiele mensen die zaken posten die even zinnig zijn als een tomaat die een goede vorm van thuisisolatie is, tot al die politieke framing shit, die via algoritmische reclame in mijn strot wordt geramd. Het onderscheiden van fake news van the real deal is moeilijker geworden dan liggend schijten. Het is zelfs al een uitdaging geworden om advertenties en artikels van elkaar te onderscheiden. Het is trouwens uit voldoende onderzoek gebleken dat excessief gebruik van sociale media een negatieve vervorming van je (kritisch) denkvermogen teweeg brengt. We worden allemaal gemanipuleerd, zonder glijmiddel en in de poep van onze geest! Dit alles om bevestiging te krijgen van mensen die we amper kennen om zo een kortstondige dopamine-shot te krijgen. De grootste beweegreden om deze platformen te verlaten is echter dat ik weiger Zuckerbergs’ businessmodel te steunen. Deze ‘minion of the antichrist’ kiest enkel de kant van het geld. We kunnen hem moeilijk ongelijk geven, maar moreel gezien wringt het schoentje toch. Gezien tonnen geld binnenrolt via advertenties, kan het Mark niks schelen of deze waarheidsgetrouw zijn of niet. Klant, in dit geval de adverteerder, is koning. De schade die hier al mee werd aangericht is enorm. Trump is aan de macht en nu staat iedereen te lachen met Kanye en zijn debiele uitspraken tijdens zijn legendarische verkiezingscampagne. Nu, de kans dat hij zal verkozen worden is even klein als de micropenis van een Ariolimaxslak met dwerggroei. Laten we toch niet te veel lachen, want we stonden ook hartelijk te lachen met Trump...

 

Uiteindelijk hebben de VS het nog zo slecht niet met Trump. Zij hebben tenminste een regering. Op dat vlak hebben wij enkel records. 

 

This is the odd man saying: Formateren, formateren, wie zijn best doet zal het ...

 

 

 

Meer lezen...

Karmaflow: The Rock Opera Videogame

13 FEB 2015
Karmaflow: The Rock Opera Videogame


 

Eindelijk is het dan zover! 


Na ruim twee jaar hard werken door een vijftienkoppig team is Act I van Karmaflow: The Rock Opera Videogame (’s werelds allereerste interactieve rockopera videogame) verkrijgbaar in twee verschillende Karmaflow packages met exclusieve extra's op online webstore Steam (voor PC; MAC volgt spoedig). Hier staat de nieuwe Karmaflow trailer
​​

* Package IKarmaflow: The Rock Opera Videogame.Inclusief:
o Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act I
o Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act II
o Karmaflow: The Original Soundtrack
​​


* Package IIKarmaflow: Deluxe Edition.Inclusief:
o Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act I
o Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act II
o Karmaflow: The Original Soundtrack - Extended Edition (inclusief bonus tracks)
o Karmaflow: The Making of (with exclusive footage from Karmaflow in Concert: The Rock Opera)
o Karmaflow: Concept Art (five hi-res PDF files)

Karmaflow: The Rock Opera Videogame in twee Acts 
Act I is nu verkrijgbaar.
Act II zal in april  2015 verschijnen, tegelijk met de OST.

Bij de aanschaf van Act I krijgt de koper automatisch Act II als free download via de hierboven genoemde online webstore Steam zodra deze wordt uitgebracht, inclusief de (digitale) originele soundtrack van de videogame.

De cast van Karmaflow: The Rock Opera Videogame
Op beide Acts is de top van de internationale rock- en metalscene (zangers, zangeressen en muzikanten) en het Metropole Orkest te horen.

Act I bevat gastbijdragen van Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Charlotte Wessels (Delain), Mark Jansen (Epica, MaYaN), Lindsay Schoolcraft (Cradle of Filth), Marc Hudson (DragonForce), Lisette van den Berg (Scarlet Stories) en Bas Dolmans (ex-Xystus).

Act II is met Simone Simons (Epica), Dani Filth (Cradle of Filth), Mariangela Demurtas (Tristania), Daniël de Jongh (Textures), Henning Basse (MaYaN, Rage), Tony Kakko (Sonata Artica) en Elize Ryd (Amaranthe).

Het Metropole Orkest en bandleden van onder meer After Forever, Epica, Textures en Within Temptation tekenden voor de epische muziek. 

De release van deze unieke videogame werd eerder dit jaar live uitgevoerd als interactieve rockopera middels twee premières op 18 januari  en 19 januari  in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. 

 
Meer informatie
De volledige informatie over alles aangaande Karmaflow (inclusief het team, de muzikale cast, beeld, trailers van de game en de muziek - en meer) staat (gedetailleerd) op de site Karmaflow: The Rock Opera Videogame.

Social Media
http://www.facebook.com/karmaflowgame
http://www.twitter.com/karmaflowgame
http://www.youtube.com/karmaflowgame
Karmaflow: The Rock Opera Videogame
Karmaflow: The Rock Opera Videogame
Karmaflow: The Rock Opera Videogame
Karmaflow: The Rock Opera Videogame
Karmaflow: The Rock Opera Videogame